Kom af med din depression


Lad ikke depressionen slukke din lyst på livet. Psykoterapien kan give dig nye perspektiver.

Læs
Højby Psykoterapi. Bryd ud af depressionen. Psykoterapi i nærheden af Odense.

Livet er for kort til, at man lever det bag en mur af slukkede emotioner. Det modsatte af depression er ikke lykkelighed men vitalitet. Psykoterapi kan hjælpe dig med at bryde ud af depressionens mure og igen se lyset bag skyerne.

Depression slører virkeligheden

Depression berøver mennesket sin livsgnist. Livet er blevet smagsløst uden glæde og lyst. Omverdenen opleves, som igennem en 'osteklokke'. I værste tilfælde kan den depressive have oplevelsen af, at livet ikke længere er værd at leve.

En depression kan have mange årsager, alt fra social til genetisk prægning kan komme på tale. Det er altså ikke nemt, at behandle en depression udelukkende med samtaleterapi. Det kan derfor blive nødvendigt med en mildere medicinering.

Depression – et levn fra fortiden

Som sagt så kan årsagerne til en depression være mangfoldige. Men oftest har en depression sine rødder i noget fortidigt. Det kan være alt lige fra en dårlig skolegang til familiære problemer, som mere eller mindre pludselig sætter sig som en depression.

Bryd ud af depressionen ved hjælp af psykoterapi

Ved du, at du har en depression, eller oplever du, at du er nede i en af livets bølgedale og har brug for støtte? Så er en blanding af kognitiv og eksistentiel psykoterapi sandsynligvis en del af løsningen. I mine terapitimer, ser vi på hele din ‘eksistens’. Især tiden op til din depression vil være af interesse, netop for at finde ledetråde, som kan hjælpe dig med at blive din ‘indre fjende’ kvit og for at få et nyt perspektivt for nu- og fremtiden.

Højby Psykoterapi - Hollufgårdsvej 10 a (Højby SundhedsCenter), 5260 Odense, 31 10 58 04, mh@hoejby-psykoterapi.dk