Psykoterapi er for alle


Psykoterapi er mere end bare snak - det er ikke det man siger eller tænker, men det man gør der er det afgørende

Læs
Højby Psykoterapi tilbyder parterapi og psykoterapi i Odense

Solen skinne altid bag skyerne. Nogen gange skal man bare have hjælp for at se den.

Psykoterapiens formål er, at du skal føle dig godt tilpas i dit liv

Alle ved at livet består af op og ned ture og de fleste mennesker har prøvet, hvad det vil sige at befinde sig i livets skyggeside. Men hvad kan man gøre ved det? Skal man overhovedet gøre noget ved det? Man kan enten acceptere sin situation, hvilket kan være nødvendigt, andre gange kan man prøve at ændre noget.
Terapien og samtalerne kan hjælpe dig med at komme frem til kernen af dine udfordringer. Efterfølgende kan det vise sig, at der ikke skal så meget til før dit liv er tilbage på rette spor. Det er ofte de små ændringer der kan give det helt store udbytte.

Kend din fortiden og brug den i nutiden - så får du et godt fundament for fremtiden

Det giver god mening at gå tilbage i tiden og finde årsagen til ens udfordringer, men så er det også nok med arkæologien. Det er fint at gå tilbage til fortiden, men kun for at finde inspiration til nutiden. Psykoterapi er ikke psykoanalyse. Selvfølgelig taler vi om din fortid, men fokus vil altid ligge på tiden her og nu. Du kan ikke leve i fortiden, ej heller kan du leve i fremtiden. Du har kun nutiden at være i.

Psykoterapien handler om nuet og om det der må komme

Ønsker du at ændre noget i dit liv, eller har du en udfordring, som du gerne vil gøre noget ved, er det nødvendigt med en adfærdsændring. Men det er nemmere sagt end gjort. De fleste mennesker har brug for lidt støtte for at kunne ændre noget i deres liv. Denne støtte kan jeg give dig.
Psykoterapien kan hjælpe dig med at bygge et nyt fundament, på hvilket du kan skabe dig et anderledes liv med nogle helt nye perspektiver. Det eneste det kræver er lyst til at prøve noget nyt og et åbent sind.

Højby Psykoterapi - Hollufgårdsvej 10 a (Højby SundhedsCenter), 5260 Odense, 31 10 58 04, mh@hoejby-psykoterapi.dk