Psykoterapi med få ord :)


Bruce Lee
Image Image

Om man så går til psykoterapi i 10 år. Ord er billige. Det er handlingen der tæller. Man kan ikke tale sine problemer væk. Men man kan handle på det man ved. Forbliver ens viden uden handling - kan det hele være lige meget.

Winston Churchill
Image Image

Livet er ikke altid en dans på roser. Fra tid til anden kommer man til at genfinde sig selv i ens af livets bølgedale. Man kan vælge at dvæle i livets skyggeside, eller man kan vælge at gå videre i håb om bedre tider. Der findes ingen garantier om hurtig frelse. Men dvæler man i skyggen, går man glip af solen.

Rollo May
Image Image

Angst er mere end blot en træls emotion. Angst er en vigtig del af vores tilværelse. uden angst ville vores art ikke have overlevet naturen farer. Angst må ikke styre ens liv. psykoterapi kan hjælpe dig med at kontrollere den. Man skal lære at være i angsten og bruge den til personlig udvikling.

Sigmund Freud
Image Image

Måske mit absolutte yndlings citat. Mange mennesker går i psykoterapi for at få det bedre. For at få et bedre selvværd og komme af med deres negative tanker. Men ofte skal der ikke mere til end man sparker alle dem, som er omkring en et vist sted. Sådan et spark kan være nødvendigt for at gøre sig fri af andre menneskers negative indflydelse.

Højby Psykoterapi - Hollufgårdsvej 10 a (Højby SundhedsCenter), 5260 Odense, 31 10 58 04, mh@hoejby-psykoterapi.dk