BootCamp for par


En intensiv par-weekend kan være løsningen når I for alvor er presset.

Hvad er Boot Camp?

Boot Camp er intensiv parterapi fordelt på 12 timer over to dage (gerne en weekend). Ideen bag konceptet er, at give jer en optimal og grundig opstart til parterapien.

Boot Camp indledes med en intro-samtale. Dernæst aftaler vi en weekend (så hurtigt som muligt), hvor vi bl.a. arbejder med de nedenfor stående emner.

Forskellen til den gængse parterapi er intensiteten. Mange par ønsker en hurtig opstart. De ønsker så hurtigt som muligt at komme i gang med at etablere nye adfærdsmønstre i deres parforhold. Boot Camp for par indfrier netop dette ønske.

Hvem henvender Boot Camp sig til og hvem bør springe over?

Boot Camp henvender sig til par, hvor det primært er kommunikationen der er udfordringen. Boot Camp er for jer, som elsker hinanden. Boot Camp henvender sig ikke til par, hvor der er større følelsesmæssige udfordringer.

Hvad er forskellen mellem parterapi og Boot Camp?

Boot Camp består mere af øvelser end samtaler.

Følgende emner bliver gennemgået:

  • Multidimensional Kommunikation
  • Assertionsteknikker
  • Transcenderende empati
  • At tage afstand til sig selv og den anden
  • Selvværdsøvelser
  • M.m.

Hvad får I ud af det?

I skal være indstillet på 12 meget overvældende timer. Jeres parforhold bliver vendt på hovedet. Der lues ud i gamle vaner og bunden for et fornyet forhold bliver lagt. I vil opleve en intens tid med masser af sjov og alvor og I vil gå derfra med et helt andet syn på jer selv og jeres tosomhed :)

Intensiv parterapi. Ud med de gamle vaner, ind med nogle nye.

Boot Camp går i sin enkelthed ud på, at I får bugt med gamle vaner og lærer, hvordan ny adfærd etableres i jeres parforhold. Med andre ord, der skal flyttes rundt på en hel del flyttekasser, der er fyldt med gamle holdninger og værdier for at blive erstattet med noget nyt og mere berigende.

Højby Psykoterapi - Hollufgårdsvej 10 a (Højby SundhedsCenter), 5260 Odense, 31 10 58 04, mh@hoejby-psykoterapi.dk